Fără permis la volan, pe Șoseaua Focșani

Polițiștii brăileni de la Biroul Ordine Publică au oprit ieri în trafic, pe Șoseaua Focșani, un tânăr de 33 de ani din municipiu. Acesta se afla la volanul unui autoturism deși avea exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

În ultimele 24 de ore, polițiștii brăileni au acționat, la nivelul întregului județ, pentru a preveni faptele antisociale. Au fost organizate 15 acțiuni și s-a intervenit la 37 de evenimente, dintre care 29 au fost sesizate de cetățeni prin 112.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 133 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 46.000 de lei. Ca măsură complementară, oamenii legii au reținut 15 permise de conducere și trei certificate de înmatriculare.

Polițiștii vor continua să acționeze pe raza județului pentru prevenirea oricăror evenimente rutiere și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.