Formularul 230

Donați gratuit 3.5% din impozitul pe venit și

susțineți jurnalismul independent!

 

Monitorul de Brăila este un proiect inițiat în vara anului 2023, născut din pasiunea și angajamentul societății civile, neavând la bază suportul fondurilor guvernamentale, al administrației publice sau al Uniunii Europene, ci susținându-se exclusiv prin donații, sponsorizări și, recent, prin venituri din reclamă și publicitate. Misiunea noastră este de a deveni un reper pentru informații autentice și neutre.

Vă suntem recunoscători pentru încrederea acordată până acum și ne propunem să continuăm să satisfacem nevoile comunității brăilene, precum și ale cititorilor din regiune, prin jurnalism de înaltă calitate. Cu sprijinul dumneavoastră, aspirăm să ridicăm standardele prin publicarea unor articole bogate în informații relevante și prin realizarea de anchete, reportaje și interviuri, toate caracterizate de imparțialitate și obiectivitate.

Dacă în anul 2023 ați fost angajat sau pensionar, prin completarea formularului, solicitați statului român să redirecționeze către Asociația Punctul pe I 3.5% din impozitul pe salariu pe care l-ați plătit deja anul trecut. Ultima zi în care se poate completa este 25 mai 2024.

Pot completa Formularul 230 toți angajații care anul trecut au lucrat cel puțin o lună și toți pensionarii cu pensie de minim 2.000 lei. Este GRATUIT, nu vi se retrag bani din salariu, nu achitați absolut nimic, banii sunt dați deja către stat.

Îi puteți ruga și pe colegii și prietenii dumneavoastră să redirecționeze 3,5% către noi? Ne ajută foarte mult dacă reușiți să strângeți mai multe formulare și să ni le trimiteți.

Puteți completa forumularul 230 online, direct cu datele asociației noastre pretipărite accesând linkul Formular 230 Completați, semnați și trimite-ți pe e-mail la adresa office@monitorulbr.ro și ne vom ocupa noi să trimitem formularul la ANAF.

Altă variantă ar fi să descărcați Declarația 230 precompletată cu datele asociației noastre cu un simplu click pe poza din dreapta.

A treia variantă ar fi să formularul, îl completați cu datele personale și îl depuneți personal la ANAF.

Vă mulțumim pentru susținere!