Încep înscrierile la Clubul de vacanță de la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” dă startul înscrierilor la o nouă ediție a Clubului de vacanță, care se va desfășura în perioada 1 iulie – 9 august. Anul acesta, programul va cuprinde peste 30 de ateliere pentru copii și tineri cu vârsta cuprinsă între 6 și 16 ani, de la activități artistice la ateliere de handmade, cursuri de limbi străine, de dezvoltare personală sau gastronomice.

Înscrierile se fac doar personal, de părinți/bunici/tutorele minorului, la  Sala de Lectură, la sediul Bibliotecii din Piața Poligon, nr. 4. La înscriere este necesar permisul de intrare la bibliotecă. Cei care nu au permis și vor să se înscrie pot rezolva oricând această formalitate. Permisul se eliberează pe loc la Punctul de Înscriere al instituției, în baza cărții de identitate. În cazul persoanelor care nu au împlinit vârsta de 14 ani, este nevoie de buletinul părintelui/tutorelui și de certificatul de naștere al copilului.

Porțile bibliotecii sunt deschise după următorul program: luni – 11.00-19.00, marți-vineri – 08.00-19.00 și sâmbătă – 08.00-16.00.

Clubul de vacanță este coordonat de dr. Eduard Claudiu Brăileanu, șef serviciu în cadrul Bibliotecii, iar proiectul se derulează cu sprijinul Consiliului Județean Brăila și al Primăriei Brăila.