Târg de Carte la Brăila 

Începând de astăzi, brăilenii sunt invitați la o nouă ediție a Târgului de Carte organizat de Primăria Municipiului Brăila, Consiliul Județean Brăila și Biblioteca Județeană ,,Panait Istrati”. Până duminică, 10 septembrie, în intervalul 10.00-19.00, iubitorii de lectură vor putea vizita standurile expozanților de pe Str. Mihai Eminescu, oferta de carte fiind variată, pentru toate vârstele și gusturile.  

Editura ,,Proilavia” a Bibliotecii Județene ,,Panait Istrati”, instituție organizatoare, participă la târg cu o expoziție de carte fără vânzare, oferind gratuit vizitatorilor, în număr limitat, o serie de cărți și reviste. Nu putea să lipsească de la un asemenea eveniment dedicat cărții nici Editura ,,Istros” a Muzeului Brăilei ,,Carol I”, cu lucrări de specialitate.   

Cei mici sunt invitați la ateliere de lectură unde vor putea sta la povești cu Bunica, așa cum mai este cunoscută autoarea de cărți pentru copii Victoria Furcoiu. Cadrele didactice interesate se pot programa la aceste ateliere apelând Biblioteca Județeană ,,Panait Istrati”, Secția Împrumut pentru copii/Ludotecă sau pe pagina de Facebook a instituției. 

Târgul nu este doar unul al cărților, ci și al gusturilor și aromelor, având invitați și producători locali. Organizatorii au pregătit reduceri de preț și alte surprize.  

Foto:
Irina Ispas