Târguri IMM 2023 – IT la Cluj, HoReCa la Constanța

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Brăila invită firmele mici și mijlocii să se înscrie la târgurile IMM 2023 ce vor avea loc la Cluj – pentru domeniul IT&C și la Constanța – pentru HoReCa. 

Târgul dedicat domeniului IT va avea loc în perioada 22-24 noiembrie 2023, la Cluj Innovation Park. Operatorii economici interesați se pot înscrie aici. Aplicația s-a deschis din 27 octombrie 2023 și va fi accesibilă până în data de 13 noiembrie ora 20.00, cu posibilitate de prelungire. Criteriile de eligibilitate se găsesc pe site-ul evenimentului, menționat mai sus. Evenimentul se adresează companiilor mici și mijlocii care activează în industria IT și în industriile cumulate revoluției tehnologice 4.0 și are ca obiectiv promovarea spiritului antreprenorial, stimularea dezvoltării afacerilor, facilitarea contactelor dintre potențialii întreprinzători/întreprinderi mici şi mijlocii (IMM) şi agenţii economici/instituţiile publice sau private care oferă servicii pentru sectorul IMM. 

Târgul IMM 2023 pentru HoReCa se va desfășura în incinta Pavilionului Expozițional Constanța, situat în Bulevardul Mamaia, numărul 331A, în perioada 24- 26 noiembrie 2023. Operatorii economici interesați se pot înscrie aici. Aplicaţia a fost deschisă începând cu data de 25.10.2023, ora 10:00, până în data de 19.11.2023, ora 20:00. Acest târg are ca obiectiv facilitarea contactelor între întreprinzătorii care activează în domeniul furnizării de bunuri și servicii pentru sectorul HORECA și agenții economici din acest sector. Vor fi organizate expoziții cu vânzare ale produselor și serviciilor oferite de firmele participante, seminarii, mese rotunde, ateliere de lucru şi prezentări în scopul promovării produselor şi serviciilor realizate de către participanți. 

Foto:
Pixabay