Voluntar pentru Israel

În urma atacurilor teroriste din Israel soldate cu numeroase victime, Ministerul Sănătății a lansat un apel către personalul medical care dorește să participe la misiuni de voluntariat  pentru tratarea răniților și completarea echipelor medicale, în funcție de eventuale solicitări ale părții israeliene. 

Medicii și asistenții medicali care doresc să devină voluntari în echipe de asistență medicală se pot înregistra accesând formularul la adresa.

Ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, a transmis ieri următorul mesaj, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătății:  

„Tragedia care se întâmplă în aceste zile în Israel m-a tulburat profund. Sunt alături de victimele nevinovate și de familiile lor, ca om, ca medic și ca ministru al Sănătății. Suntem gata să oferim întregul sprijin medical de care este nevoie și am comunicat acest lucru domnului Azar Reuven, Ambasadorul statului Israel în România. Problemele politice se pot rezolva doar prin dialog, iar folosirea terorii împotriva populației civile este inacceptabilă. Condoleanțe tuturor celor care și-au pierdut rudele și prietenii în aceste evenimente dramatice.” 

Foto:
Ministerul Sănătății