Acțiunea „Blocada” – polițiști în misiune

Acțiunile polițiștilor brăileni cunoscute sub denumirea „Blocada” continuă cu efective sporite în perioada 22-24 septembrie, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere. Astfel, vineri, 22 septembrie, au fost controlate mai multe vehicule, fiind testați cu aparatul etilotest și cu aparatul drugtest 70 de șoferi.   

Polițiștii, însoțiți de reprezentanți ai Registrului Auto Rutier, au oprit în trafic un tânăr din județul Argeș, în vârstă de 19 ani. Acesta conducea o autoutilitară în afara localității Vărsătura, pe DE 584, având dreptul de a conduce suspendat.  

Reprezentanții Registrului Auto Român au reținut certificatul de înmatriculare al autoutilitarei, în urma verificărilor constatând că vehiculul avea sistemul de frânare și sistemul de iluminare-semnalizare defecte.  

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. 

Polițiștii vor acționa în continuare pe raza întregului județ, pentru prevenirea și combaterea fenomenului infracțional. 

Foto:
IPJ Brăila