Berăria Centrul Berarilor, un nou reper în centrul Brăilei

Berea face de-acum parte din tradiția românească, așa că toți consumatorii care doresc calitate în primul rând își îndreaptă atenția către produse ce îndeplinesc această cerință. Berea craft este un asemenea produs; se realizează artizanal, în firme mici. Producătorii au subliniat, de fiecare dată, că ideea de afaceri le-a venit pentru că s-au săturat de bere românească proastă. Se deduce de aici că produsul merită încercat, gustat, și ales intre favorite dacă trece testul.

Am descoperit că la Brăila există un atractiv spațiu unde se comercializează bere craft, în Piața Traian nr. 10, parter. Aici este Berăria Centrul Berarilor care oferă clienților cele mai de seamă beri artizanale romanești la draft. Ele pot fi savurate în berărie (în curând va fi și o terasă – sau se pot lua acasă. Sortimentele sunt diverse, prețurile sunt și ele bune.

Există și berea pentru cei care șofează, un exemplu este One Beer Later Lab No. 0, un IPA cu note ușoare de mango și fructul pasiunii și cu o alcoolemie de 0,9%.

Berăria a fost amenajată și cu gândul la microbiști, la pasionații de tenis ori alte evenimente care se pot urmări la televizor împreună cu prietenii. Rezervările se fac la telefon 0727577757.

Noi am trecut pe la Berăria Centrul Berarilor și ne-a plăcut. Recomandăm. Încercați și dumneavoastră experiența. Sigur nu veți regreta.