Arestat preventiv pentru tentativă la viol și violare de domiciliu

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila au fost sesizați luni, 20 februarie, de către o femeie de 74 de ani din localitatea Salcia Tudor, aceasta pretinzând că a fost agresată în aceeași seară de un bărbat necunoscut care a intrat în locuința sa.

Din primele cercetări s-a confirmat faptul că un bărbat a pătruns în locuința femeii la data de 20 februarie, în jurul orei 20.00, și i-a propus acesteia să întrețină raporturi sexuale cu el. Fiind refuzat, bărbatul a agresat-o, dar femeia a reușit să fugă și să ceară ajutorul vecinilor.

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de ieri, 21 februarie, polițiștii l-au identificat pe cel în cauză, un bărbat de 32 de ani din comuna Râmnicelu. Tânărul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la viol și violare de domiciliu.

Astăzi, instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus față de bărbat, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Rreținere și Arestare Preventivă Brăila.

Foto:
IPJ Brăila