CCIA, invitație la a treia întâlnire lunară a oamenilor de afaceri

Palatul Culturii Brăilene „Lyra” va găzdui miercuri, 15 noiembrie, începând cu ora 15.00, a treia întâlnire lunară a oamenilor de afaceri din Brăila, eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) din Brăila. 

Tema dezbaterilor din această lună va fi „Reglementări legale privind acordarea concediilor medicale. Procedura de recuperare a sumelor privind concediile și indemnizațiile de asigurări sociale de sănătate. Alte aspecte legislative de actualitate privind asigurările de sănătate.” Scopul întâlnirii este identificarea de posibile soluții la situațiile cu care se confruntă agenții economici în vederea optimizării raporturilor dintre actorii implicați, în beneficiul comun. 

La eveniment vor participa dr. Camelia-Tamara Nedelcu, director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Brăila, și specialiști din cadrul Asociației Societatea Națională de Medicina Familiei/Medicină Generală (SNMF). Colegiul medicilor din Brăila va fi reprezentat de dr. Stănescu Cristina, președinte, vicepreședintele Departamentului Profesional-Științific, dr. Tite Dorina, vicepreședintele Departamentului Financiar-Contabilitate, dr. Vasilescu Marcela și dr. Vodă Raluca Oana, reprezentant al Colegiului Medicilor Brăila în Consiliul Național al Colegiului Medicilor din România.  

Locurile sunt disponibile pe bază de confirmare pe adresa de e-mail office@cciabr.ro , prioritate având membrii și partenerii CCIA Brăila.