Concurs de admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești

În perioada 18 octombrie – 05 noiembrie 2023 au loc înscrierile pentru concursul de admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, informează un comunicat emis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Dunărea” din Brăila. 

Instituția de învățământ scoate la concurs în această sesiune de admitere următoarele locuri comune (femei și bărbați): 

  • 275 locuri la specialitatea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă, astfel: 255 pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (din care 2 locuri pentru romi), 10 pentru Republica Moldova, 10 beneficiari externi;  
  • 25 locuri la specialitatea maistru militar auto, astfel: 15 – Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, 2 – Inspectoratul General al Poliţiei Române, 2 – Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, 2 – Inspectoratul General al Aviaţiei, 4 – Direcţia Generală Logistică.

Actele de înscriere se depun online, iar probele se suțin la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești

Cererea-tip de înscriere și consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare se descarcă de pe site-ul oficial al ISU Brăila (http://www.isubraila.eu/Despre institutie/Organizare/Cariera). Acestea se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează, se scanează și se transmit exclusiv în format electronic la adresa de e-mail: resurse_umane@isubraila.eu, în perioada 18 octombrie – 05 noiembrie 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Cererea va fi adresată conducătorului instituției, folosind formula ”DOMNULE INSPECTOR ȘEF”. 

Concursul de admitere constă în susținerea a două probe: proba de evaluare a performanțelor fizice și proba de evaluare a cunoștințelor. Ambele probe se suțin la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești.  

Calendarul de  admitere este următorul: 

  • 18 octombrie – 05 noiembrie 2023 – depunerea cererilor de înscriere (online, inclusiv sâmbătă și duminică); 
  • 24 noiembrie 2023 – data până la care va avea loc evaluarea psihologică; 
  • 24 noiembrie 2023 – termenul pentru depunerea documentelor în vederea constituirii dosarului de recrutare; 
  • 7 – 13 decembrie 2023 – evaluarea performanțelor fizice;
  • 16 decembrie 2023 – susținerea probei de evaluarea a cunoștințelor; 
  • 20 decembrie 2023 – 25 ianuarie 2024 – examinare medicală (doar candidații care se încadrează în numărul locurilor scoase la concurs, în ordinea descrescătoare a notelor finale);-  
  • 02 februarie 2024 – termen de afișare a rezultatelor finale. 

Pentru detalii suplimentare candidații se pot adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul ISU “Dunărea”, cu sediul în mun. Brăila, B-dul Dorobanţilor, nr. 468, tel: 0239/611212, interior 27118 sau 27006 sau pot accesa site-ul oficial –  www.isubraila.eu . 

 

Foto:
ISU Brăila