Credința ne unește: Rugăciuni pentru unitate și vindecare în Catedrala arhiepiscopală din Galați

Solidaritate și speranță la Catedrala arhiepiscopală din Galați. Mesajul puternic al Arhiepiscopului Casian despre dragoste și vindecare.

În Duminica a 7-a după Sfintele Paști, credincioșii din Galați s-au adunat în Catedrala arhiepiscopală ”Sfântul Apostol Andrei” și ”Sfântul Ierarh Nicolae” pentru a participa la Sfânta Liturghie oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos

În cadrul slujbei, Arhiepiscopul Casian a vorbit despre unitate între oameni, dragoste între copii și părinți și întărirea familiei creștine atât în țară, cât și în străinătate, iar rugăciunile pentru vindecarea de boli și neputințe trupești au adus o rază de speranță celor prezenți, arătând că biserica rămâne un stâlp al sprijinului spiritual și al vindecării.

În cuvântul său de învățătură, Înaltpreasfinția Sa a subliniat că în Evanghelie găsim o definiție unică a vieții veșnice: cunoașterea lui Dumnezeu.

Momentul culminant al slujbei a fost acela când mai mulți copii au fost împărtășiți cu Sfintele Taine, simbolizând inocența necesară în trăirea unei vieți creștine autentice, precum și speranța pentru viitorul creștin al comunității.

Această duminică a fost una de reflecție profundă și reînnoire spirituală pentru credincioșii din Galați, iar mesajul de unitate și dragoste transmis de Înaltpreasfințitul Părinte Casian a rezonat puternic în sufletele tuturor, amintind importanța comuniunii și a credinței în depășirea dificultăților vieții.