Cupa Macec revine la Brăila după patru ani

Brăilenii sunt invitați astăzi la dirt-track începând cu ora 14.oo pe stadionul municipal.

Clubul Sportiv Municipal Brăila revine în atenția pasionaților de dirt-track după o pauză de patru ani, organizând o nouă etapă a Cupei MACEC. Evenimentul va avea loc astăzi, 21 octombrie, pe stadionul municipal din Brăila, începând cu ora 14.00.

La această ediție a Cupei MACEC, se anunță o singură clasă pentru seniori. La star se vor analia 16 sportivi din precum România, Cehia, Norvegia, Bulgaria, Slovacia, Ungaria, Ucraina și Polonia.

Ultima etapă a Cupei MACEC a avut loc în orașul Pardubice, Cehia, unde polonezul Sebastian Szostak s-a impus în fața celorlalți competitori., fiind urmat de cehul Jan Macek și ucraineanul Stanislav Mělničuk. Brăileanul Andrei Popa, membru al CSTA București, a reprezentat cu mândrie România la această etapă.

Invităm toți iubitorii acestui sport spectaculos să se alăture și să susțină participanții la această etapă deosebită, care se anunță a fi cel mai important eveniment sportiv desfășurat la Brăila anul acesta.

Această competiție are o semnificație specială pentru Brăila, deoarece ultima ediție a Cupei MACEC desfășurată în România, în octombrie 2019, sub organizarea Clubului Sportiv Municipal Brăila. Atunci, cluburile CSM Braila și CSTA București au fost reprezentate de sportivii Adrian Gheorghe, Andrei Popa, Marian Gheorghe și Ștefan Popa, alături de rezervele Popa Fănel și Florin Barabașu.

MACEC, cunoscută ca Motorcycle Association of Central European Countries, reprezintă un cadru de competiții ce adună pasionații de dirt-track din mai multe țări din Europa Centrală.