„Educație pentru performanță” la Brăila

Primăria Brăila organizează în data de 12 octombrie, ora 9.00, la sediul din Piața Independenței nr. 1, Camera 16,  parter, conferința de presă pentru promovarea proiectului “Educație pentru performanță”, cod proiect F-PNRR-Dotari-2023-5102. 

Proiectul, derulat între Primăria Brăila și unitațile de învățământ din municipiu, are o valoare de aproximativ 9,3 milioane de euro, cu finanțare din fonduri europene. Proiectul este implementat în cadrul Planului Național de Redresare si  Reziliență, Componenta C15: Educație, Obiectivul „Creșterea capacității de reziliență a sistemului educațional prin dotarea a 45 de unități de învățământ din  Municipiul Brăila,  în vederea asigurării unui proces educațional de calitate,  modern  și  incluziv”. 

În prima parte a conferinței vor fi prezentate informații actualizate cu privire la stadiul proiectului, funcționalități, dar  și alte aspecte importante legate de proiect. În a doua parte a conferinței, președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Francisk Chiriac și primarul Municipiului Brăila, Viorel Marian Dragomir,  vor aborda teme administrative. 

Primirea și înregistrarea participanților se va face începând cu ora 8.30.