Valea Oltului, blocată de un șofer din Brăila

Un tânăr de 25 de ani din Brăila a fost dus la sediul poliţiei din Rm. Vâlcea, marţi după-amiază, după ce a blocat cu maşina circulaţia pe Valea Oltului, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, conform Agrepres.

Șoferul brăilean a depăşit o coloană de maşini ce aşteptau în zona Cornet, unde efectuau lucrări cei de la Drumurile Naţionale şi, nervos că nu este lăsat să treacă, s-a luat la ceartă cu drumarii, blocând traficul rutier.

„La data de 10 octombrie, poliţiştii din Vâlcea au fost sesizaţi de către lucrătorii de la drumuri care desfăşurau lucrări în zona Cornet despre faptul că un conducător auto a blocat traficul pe DN 7. A fost solicitat sprijinul poliţiştilor din zonă, moment în care acesta s-a blocat în maşină, refuzând să respecte indicaţiile poliţistului ajuns la faţa locului. Acesta a solicitat sprijinul colegilor în momentul în care bărbatul a plecat cu maşina, ignorând semnalele poliţiştilor, fiind oprit de către un echipaj în zona Călineşti. Întrucât bărbatul nu s-a supus indicaţiilor poliţiştilor şi a devenit recalcitrant, a fost imobilizat şi urmează să fie condus la sediul poliţiei, pentru verificări suplimentare şi dispunerea măsurilor legale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Loredana Sandu.

În urma verificărilor, s-a constatat că tânărul nu se afla sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. Pentru depăşire neregulamentară, refuz de legitimare, conducere agresivă şi nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor a fost amendat cu 2.320 de lei. Ca măsură complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru patru luni.

Foto:
Poliția Română – Facebook