Înscrieri la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii – Meșteșuguri și Artizanat de la Craiova 

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prin Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Craiova, organizează, în perioada 4 – 6  decembrie, Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția 2023 – Meșteșuguri și Artizanat. Evenimentul va fi găzduit de Foaierul Teatrului Național „Marin Sorescu”, situat în strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 11, Craiova. 

Târgul va aduce în fața publicului vizitator expoziții cu vânzare de produse handmade. Nu vor lipsi nici atelierele de lucru sau prezentările în scopul promovării produselor şi serviciilor realizate de participanţi. 

Operatorii economici interesați se pot înscrie aici. Aplicaţia va fi deschisă începând cu data de 06 noiembrie, ora 10:00, până în data de  20 noiembrie, ora 24:00. Detalii legate de condițiile de participare pot fi obținute la numerele de telefon 0251 510 785, 0351 432 391 sau la adresa de e-mail: agentia.craiova@imm.gov.ro 

 Aplicanții selectaţi în urma înscrierii electronice în cadrul programului beneficiază de prezență gratuită la târg. Fiecare participant va primi o sumă forfetară în valoare de 2.500 ron pentru cheltuieli destinate deplasării şi cazării, condiționată de prezența zilnică la TIMM ediția 2023 – Meșteșuguri și Artizanat pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului și de respectarea procedurii de implementare a programului. 

 

Foto:
Unsplash