„Întâlnirea Epigramiștilor” la Casa de Cultură din Brăila

Gala laureaților celei de-a XXXVI-a ediții a Festivalului Concurs „Întâlnirea Epigramiștilor” va avea loc sâmbătă, 30 septembrie, la Brăila. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Brăila,  în parteneriat cu Cenaclul Umoriștilor Brăileni (C.U.B.) „Ștefan Tropcea” și cu Primăria Municipiului Brăila. 

La concurs au fost invitați să se înscrie autori de epigrame din țară, excepție făcând cei brăileni, indiferent de cetățenie și vârstă.  Organizatorii au propus pentru ediția din acest an două teme: „Oameni și animale” și „Animale printre oameni”. Creațiile au fost evaluate de un juriu prezidat de Mihai Frunză, președintele C.U.B.  

În deschiderea evenimentului, doritorii pot vizita expoziția de artă plastică „Oameni și animale”, reunind lucrări ale artistului plastic  brăilean Florin-Gabriel Călin. Aceasta va avea vernisajul sâmbătă, la Casa Memorială ,,Petre Ștefănescu Goangă”, începând cu ora 9.30.  

Gala laureaților va avea loc în aceeași zi, la ora 17.00, la Sala Avantgarde a Teatrului „Maria Filotti” din Brăila. Acordarea premiilor va fi precedată de un duel epigramatic, seara încheindu-se cu un moment muzical oferit de Trupa Antic.