Intervenții ale pompierilor brăileni în ultimele 24 de ore

Subunitățile Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dunărea” au intervenit în ultimele 24 de ore pentru stingerea unui incendiu, la două accidente rutiere și în șase cazuri care solicitau acordarea asistenței medicale de urgență.  

Garda de intervenție Ianca a intervenit ieri, 3 octombrie, în jurul orei 15.50, cu o ambulanță SMURD la un accident rutier produs pe raza localității Târlele Filiu. Accidentul s-a soldat cu două victime, una inconștientă preluată de un echipaj SAJ și una conștientă preluată de echipajul SMURD.  

Tot ieri, în jurul orei 20.00, Detașamentul 2 de Pompieri a intervenit cu o autospecială de stingere pentru asigurarea zonei  la un accident rutier produs în localitatea Valea Cânepii, unde un autotren cu remorcă a intrat în gardul unei gospodării. Nu s-au înregistrat victime.  

Aceeași subunitate a asigurat, noaptea trecută, stingerea unui incendiu la o gospodărie din localitatea Tichilești. S-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Focul, cauzat probabil de un scurtcircuit la instalația electrică, a distrus două anexe gospodărești cu o suprafață de cca. 60 mp. și cca. 4 mc. lemne de foc. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.