Meci de handbal la Polivalentă împotriva Gloriei Bistrița

În data de 8 noiembrie este programată runda a X-a din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2023/2024. Dunărea Brăila va întâlni Gloria Bistrița, miercuri, începând cu ora 17:30, acasă, în Sala Polivalentă din Brăila.  

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 15:30. Prețul biletului pentru adulți este de 15 lei, pentru copiii sub 14 ani este 5 lei, iar copiii până în 5 ani au intrarea gratuită. 

Reducerile se fac în baza certificatului de naștere (copie), cărții de identitate sau a carnetului de elev.  

”Ne aflăm în perioada în care echipa joacă din trei în trei zile, urmează deplasări foarte lungi și obositoare. Fetele sunt concentrate, meciul cu Bistrița va fi greu, însă avem șansa celui de-al optulea jucător care va fi alături de ele. Ne dorim ca sala să fie plină și să transmită fetelor energia de care au nevoie pentru a ne aduce încă o victorie și puncte în campionat” , a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.  

Între anii 2021-2023, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, trei dintre acestea fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 21.05.2023, la Bistrița. Partida s-a încheiat la scorul de 32 – 26 pentru Brăila, meci care a contat pentru Final Four-ul Cupei României Râureni.  

În data de 10 noiembrie 2023, echipa Dunărea Brăila va efectua deplasarea la Dortmund, acolo unde va juca în turul 3 de calificare în Grupele European League. Meciul cu Borussia Dortmund se va juca în data de 12 noiembrie 2023, începând cu ora 15:00.  

Următorul meci în campionat pentru Dunărea se va disputa în deplasare, împotriva echipei SCM Râmnicu Vâlcea, pe data de 15 noiembrie 2023. Partida se va juca începând cu ora 17:30. 

Foto:
Facebook HC Dunărea Brăila