Meci întrerupt la pauză în campionatul brăilean

Campionatul județean de fotbal Liga a IV-a, organizat de Asociația Județeană de Fotbal Brăila, este o competiție foarte spectaculoasă, care naște ambiții și pasiuni.

În acest week-end, a avut loc etapa a zecea, prima a returului din sezonul regulat. Unul dintre meciurile rundei, ACS Daous Dava 2018 Brăila – Viitorul Însurăței, s-a întrerupt la pauza dintre reprize. Gazdele au detectat un jucător folosit de cei de la Însurăței, suspect de a fi folosit sub altă identitate. Conform regulamentelor, oficialii echipei brăilene au solicitat să introducă o contestație.

După acest eveniment, echipa oaspete, Viitorul Însurăței, a luat decizia de a nu mai reveni pe terenul de joc, suspiciunile fiind că acea contestație chiar este îndreptățită, oaspeții având un jucător ”pe fals”. La momentul întreruperii jocului, scorul era egal, 1-1.

Arbitrii jocului au consemnat cele întâmplate în raportul oficial de joc, iar azi după-amiază, Comisia de Disciplină va analiza faptele. În mod normal, judecând în litera regulamentelor, ar trebui ca rezultatul acestui meci să fie omologat, la masa verde, 3-0 în favoarea gazdelor.

În celelalte meciuri ale etapei, rezultatele tehnice consemnate au fost următoarele:

Victoria Traian – CS Făurei 3-0

Sportul Chiscani – Tricolorul Lanurile 5-0

Viitorul Galbenu – ACS Comunal Cazașu 4-0

CS suporter Club Brăila – Viitorul Cireșu 1-6

Vom aștepta decizia AJF Brăila, după care vom reveni cu amănunte.