Misiuni de weekend ale jandarmilor brăileni

Jandarmii brăileni vor fi implicați și în acest weekend, alături de efective ale Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila, în misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive şi cultural-artistice din județ.

Forțele de ordine vor fi prezente sâmbătă la sala Polivalentă „Danubius”, unde va avea loc meciul internațional de handbal din cadrul Ligii Europene EHF, dintre echipele HC Dunărea Brăila și Valur Reykjavik (Islanda).

Alte echipaje se vor afla la datorie în localitățile Plopu și Traian, unde se vor disputa două partide de fotbal din Liga a III-a, între echipele CS Viitorul Ianca și ACS Hamangia Baia și, respectiv, între CS Victoria Traian și Viitorul Cireșu.

Duminică, jandarmii vor fi prezenți în centrul civic al localității Vădeni, pentru a se asigura că nu vor avea loc incidente la manifestările dedicate zilei comunei.

Participanții la aceste evenimente sunt sfătuiți să respecte normele de conviețuire și prevederile legale în vigoare și, la nevoie, să solicite ajutorul echipajelor prezente în teren sau să apeleze numărul de urgență 112.

Foto:
Inspectoratul Județean de Jandarmi Brăila