Noi informații în cazul accidentului de pe Str. Cărămidari 

Polițiștii brăileni au efectuat ieri percheziții la domiciliu în dosarul femeii de 38 de ani din Brăila, acuzată că ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive un autoturism pe Strada Cărămidari din municipiu, la data de 26 august a.c., accidentând  mortal un minor de trei ani.  

Rezultatul pozitiv al testării cu dispozitivul DrugTest a fost infirmat însă de rezultatele analizelor efectuate la Institutul de Medicină Legală din Iași.  

Mai mult, în urma probatoriului administrat de polițiști și a cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, s-a stabilit faptul că nu femeia cercetată se afla la volan în momentul producerii accidentului, ci un bărbat de 40 de ani din Brăila, cu exercitarea dreptului de a conduce suspendată. 

Bărbatul în cauză a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila la data de 7 septembrie a.c., cu propunere legală, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia. 

Vom reveni.