La Camera de Comerț, seminar pe teme de fiscalitate  

Pe data de 14 septembrie, la ora 16:30, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila (CCIABR) vă invită să participați la un seminar deosebit pe teme de fiscalitate, eveniment de interes major pentru toate companiile care își desfășoară activitatea în județul Brăila.  

Seminarul va beneficia de prezența a doi experți de seamă în domeniul fiscal, și anume Mihaela Ciorășteanu, șef al Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Brăila, și Mariana Lozneanu, șef birou asistență pentru contribuabili din cadrul aceleiași instituții. Acești specialiști vă vor oferi informații despre ultimele noutăți și schimbări legislative în domeniul fiscal, precum și despre modalitățile optime de gestionare a obligațiilor fiscale.  

Participarea la seminar este gratuită pentru toate firmele membre ale CCIABR, iar pentru celelalte companii taxa de participare este de 200 de lei.  

Evenimentul se va desfășura în data menționată, joi, și va avea loc la sediul Camerei situat pe Aleea Pensionatului, numărul 3. 

Pentru a vă înregistra și pentru a obține informații suplimentare cu privire la achitarea taxei de participare, vă invităm să vizitați site-ul oficial www.cciabr.ro sau să contactați numărul de telefon 0725.974.787.  

Nu ratați această oportunitate unică de a vă pune la curent cu cele mai recente aspecte fiscale și de a vă asigura că firma dumneavoastră se conformează tuturor reglementărilor în vigoare, lucru care vă ajută să dezvoltați afacerea în mod eficient și conform legii!