Recrutare pentru admiterea în școlile militare de subofițeri jandarmi

Veste bună pentru tinerii brăileni care încă sunt nesiguri de viitorul lor. Până pe data de 5 noiembrie, tinerii cu vârsta până în 27 de ani împliniți se pot înscrie la concursul de admitere la una dintre Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi din Fălticeni sau Drăgășani. Fiecare unitate de învățământ are disponibile 350 de locuri, per total fiind 700 de locuri alocate acestei sesiuni de admitere. 

Cererea-tip de înscriere și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se transmite exclusiv în format electronic, la adresă de e-mail resurseumane@jandarmeria-braila.ro 

Ulterior, întregul dosar de recrutare trebuie completat și transmis electronic până la data de 24 noiembrie 2023. 

Candidații trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani împliniți, sunt absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, cunosc foarte bine limba română și au o condiție fizică bună.  

Toate informațiile necesare înscrierii și participării la procesul de recrutare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani pentru sesiunea octombrie – februarie 2023 sunt disponibile în anunțul postat pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila – secțiunea „Carieră”, accesând link-ul https://www.jandarmeria-braila.ro/cariera.html.