Remiză între echipele brăilene în Liga a III-a

Etapa a 12-a din Liga a III-a la fotbal și-a consumat astăzi partidele. În seria în care sunt incluse și echipele din județul Brăila, pe Stadionul Comunal din Șuțești, localnicii de la Viitorul au ținut în șah pe Dacia Unirea Brăila, scor 1-1. Gazdele au condus la pauză cu 1-0.

Într-un alt meci, disputat tot în județ, Viitorul Ianca a pierdut în fața liderului Metalul Buzău cu 2-0.

CSM Rm. Sărat scorul campionatului

Vineri după-amiază, CSM Rm. Sărat, în aceeași serie, s-a impus cu scorul categoric de 11-0, în fața tulcenilor de la Hamangia Baia, acesta fiind scorul campionatului până acum, în al treilea eșalon fotbalistic național.

Într-un alt meci, un derby al județului Galați, Sporting Liești și Unirea Braniștea au remizat, 1-1, iar CSM Focșani s-a impus la Voința Limpeziș, cu 3-0.

În clasament, Metalul Buzău conduce cu 31 de puncte, urmată de CSM Focșani, care are 30 de puncte.  Locurile de play-off se completează cu Sporting Liești, 23 de puncte, respectiv Unirea Braniștea, 20 de puncte.

Paradoxul Dacia Unirea Brăila

Egalul de la Șuțești, pe terenul lanternei roșii, este primul din campionat pentru fotbaliștii de la Dacia Unirea Brăila. Echipa brăileană este una a marilor contraste. După cinci victorii consecutive, care au alimentat speranțele suporterilor pentru o promovare, a venit o serie de șase eșecuri la rând. Egalul de la Șuțești poate fi privit în dublu sens: Dacia Unirea nu a câștigat pe terenul ultimei clasate, dar totuși a oprit seria de înfrângeri consecutive.

Dacia Unirea Brăila este pe locul 6 în clasament, cu 16 puncte. Viitorul Ianca se află pe locul 8, cu 11 puncte acumulate, în vreme ce Viitorul Șuțești este ultima, acesta fiind al patrulea punct în statistică pentru ei.

Următoarea etapă va avea loc săptămâna viitoare. Liga a III-a nu se întrerupe, în schimb meciurile din Superligă și Liga a II-a se suspendă deoarece va juca echipa națională a României.