Semimaraton cu restricții de trafic

Duminică, 24 septembrie, are loc a patra ediție a Semimaratonului Brăila. Acesta se desfășoară pe patru categorii, iar scopul este caritabil, banii din taxele de participare urmând a sponsoriza asociații pentru copii cu nevoi speciale. 

Pentru o bună desfășurare a evenimentului, vor fi implementate temporar restricții de trafic, programul fiind structurat între orele 8:30 și 13:00. 

Astfel, în atenția șoferilor, vor fi restricționate următoarele zone: Start Piața Independenței (platoul din fața Primăriei), Calea Călărașilor, Piața Traian spre stânga de la ieșirea de pe Calea Călărașilor, Calea Galați, B-dul. Al. I. Cuza, B-dul Panait Istrati, Str. Grădinii Publice, alei din Grădina Publică, Str. Dimitrie Bolintineanu, Str. Edmond Nicolau, Piața Poligon pe sensul giratoriu, Str. Oituz, Piața Traian în sens invers al sensului de la prima trecere prin Piața Traian, Str. Împăratul Traian, Str. Inginer Anghel Saligny, Str. Fața Portului, Faleza, Str. Griviței, Calea Călărașilor (platoul din fața Primăriei) 

Cursele din cadrul SEMIMARATONULUI Brăila  de duminică sunt următoarele: 

Cursa Semimaraton – 21 km începând cu ora 09:00: Start din Piața Independenței (platoul din fața Primăriei)  

Cursa 11 Km – începând cu ora 09:00: Start din Piața Independenței (platoul din fața Primăriei)  

Cursa 4 km – începând cu ora 9.05: Start din Piața Independenței (platoul din fața Primăriei)  

Cursa Copiilor între orele 11:30 – 12:30 (pe categorii de vârstă și gen): Start din Piața Independenței (platoul din fața Primăriei), Calea Călărașilor și retur pe diferite distanțe, funcție de categoria de vârstă a copiilor.  

Traficul se va redeschide secvențial, în funcție de ultimul alergător care respectă programul orar al evenimentului. 

Șoferii sunt sfătuiți să circule pe rute ocolitoare și să evite zona semimaratonului pentru a nu îngreuna traficul sau a periclita siguranța alergătorilor. 

 

 

N.N. După cum am evidențiat în articolele noastre anterioare și în postările noastre pe platformele de socializare, “Monitorul de Brăila,” susține, „pro bono”, toate eforturile inițiate de organizații private, asociații și organizații neguvernamentale care promovează cauze nobile, încurajând valorile sociale, bunul simț, toleranța și respectul față de ceilalți.

Foto:
Run Brăila