Șofer cu o alcoolemie de 1,25 mg/l, implicat într-un accident rutier la Victoria

Polițiștii brăileni au acționat și în acest weekend pentru reducerea riscului rutier și creșterea gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic. 

Poliția Orașului Însurăței a fost sesizată sâmbătă, 7 octombrie, la ora 12.05, cu privire la faptul că pe DJ 211B, la ieșire din localitatea Victoria ar fi avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-a constatat că un bărbat în vârstă de 51 de ani din comuna Victoria, în timp ce conducea un vehicul pe DJ 211B, a pierdut controlul asupra volanului, a lovit autoturismul din fața sa și a părăsit partea carosabilă. Din impact nu au rezultat victime.  

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 1,25 mg/l de alcool pur expirat în cazul bărbatul de 51 de ani. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice. 

În aceeași zi, la ora 18.00, în trafic a fost oprit un alt bărbat în vârstă de 44 de ani, din Tichilești, în timp ce conducea un vehicul pe DJ 212, în localitatea Chiscani. Și acesta se afla la volan sub influența alcoolului, rezultatul testării cu apartul etilotest indicând o alcoolemie de 0,81 mg/l de alcool pur expirat.  Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice. 

Pe numele celor doi bărbați au fost întocmite dosare penale în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.