Spectacolul „FALSA SERVITOARE” vă așteaptă la Teatrul Maria Filotti

Dragi brăileni și iubitori de teatru, astăzi, 21 octombrie, la teatrul brăilean are o invitație specială pentru voi: spectacolul „FALSA SERVITOARE” de Pierre de Marivaux, în regia talentatului Alexandru Mazgãreanu. O seară memorabilă de teatru vă așteaptă la orele 18.00, și suntem convinși că acest spectacol vă va cuceri inimile.

„FALSA SERVITOARE” este o comedie plină de umor și intrigă, ce ne poartă într-o lume de aparențe și sentimente ascunse. Cu dialoguri subtile și situații amuzante, spectacolul promite să vă distreze și să vă captiveze de la primul moment până la ultimul aplauz.

Regia lui Alexandru Mazgãreanu aduce un strop de magie în această poveste plină de surprize și personaje complexe. Cu o echipă de actori talentați, veți avea parte de interpretări captivante și scenografie de excepție care vă vor purta în lumea intrigilor de curte și a iubirii ascunse sub măști.

Teatrul Brăilean este un loc în care arta prinde viață, iar spectacolul „FALSA SERVITOARE” este un exemplu perfect al acestui fapt.

O seară la teatru este alegerea perfectă pentru acest weekend

Biletele pentru spectacolul „FALSA SERVITOARE” sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Brăilean și online. Această seară de teatru promite să vă ofere o experiență culturală și artistică de neuitat. Nu ratați ocazia de a vă conecta cu lumea minunată a teatrului și de a petrece timp de calitate într-un mod inedit.

Așadar, faceți o pauză de la rutina zilnică și alăturați-vă nouă astăzi, Sâmbătă, 21 Octombrie, la Teatrul Brăilean, la ora 18.00. Vă garantăm că veți părăsi sala de teatru cu inimile pline de emoții și amintiri deosebite.

Vă așteptăm cu drag pentru a vă bucura de „FALSA SERVITOARE” și a vă lăsa purtați de magia teatrului!