„Țara mea de dor” – spectacol dedicat Zilei Naționale, la Muzeul Brăilei „Carol I”

Muzeul Brăilei „Carol I” găzduiește luni, 20 noiembrie, ora 16:30, în sala „Regele Ferdinand și Regina Maria” de la sediul din Piața Traian, nr. 3, un spectacol dedicat Zilei Naționale a României.

Evenimentul este organizat de Colegiul Economic „Ion Ghica” din Brăila în colaborare cu Liceul de Arte „Hariclea Darclée”, Palatul Copiilor, Școala Populară de Arte „Vespasian Lungu”, Colegiul Național „Ana Aslan” din Brăila și Muzeul Brăilei „Carol I”. Activitatea va fi moderată de Nicolae Băcanu, profesor al Colegiul Economic „Ion Ghica” Brăila, totodată și coordonatorul evenimentului.

Din program fac parte expuneri prezentate de prof. Leonard Gheorghe și Mara Pascu de la Colegiul Economic „Ion Ghica”. Nu vor lipsi nici momentele artistice susținute de elevi de la același colegiu, dar și de elevi ai Liceului de Arte „Hariclea Darclée” din Brăila, ai Palatului Copiilor și ai Școlii Populare de Arte „Vespasian Lungu”. Colegiul Național „Ana Aslan” va fi prezent cu un recital de poezie, iar învățătorul Daniel Ivan va interpreta melodia „Tot ce-i românesc nu piere”, a celebrului Jean Moscopol, născut la Brăila.

Sunteți invitați, așadar, să participați la o lecție de istorie și geografie pe coordonate românești, dar și la un spectacol de muzică, balet și poezie, totul în atmosfera caldă a Muzeului Brăilei „Carol I”.