Teren impracticabil pe Municipalul din Brăila

În etapa a 13-a din Liga a III-a la fotbal, ar fi trebuit ieri să se dispute partida dintre Dacia Unirea Brăila și Voința Limpeziș.

Acest lucru a fost însă imposibil, din cauza terenului impracticabil de pe stadion. Așa cum informam și la precedentul meci de pe teren propriu al brăilenilor, gazonul este într-o stare precară, iar precipitațiile fac ca el să arate ca un fund de baltă, pe care nu se poate juca fotbal.

Brigada de arbitri delegată la acest meci a notat în raport cele constatate și a decis amânarea jocului pentru 24 de ore. Astfel, partida Dacia Unirea Brăila – Voința Limpeziș ar trebui să înceapă astăzi, la ora 14.00, dacă starea gazonului va permite.

Despre aceste probleme majore ale infrastructurii sportive brăilene a informat, la momentul respectiv, site-ul specializat pentru fotbalul din ligile inferioare, www.liga2.ro. 

Să sperăm că azi se va putea disputa acest meci. Conform regulamentelor, cheltuielile suplimentare ocazionate de această întâmplare (cazarea echipei oaspete și a arbitrilor), cad în sarcina clubului organizator, Dacia Unirea Brăila.

În celelalte partide ale seriei, echipele brăilene au încasat, fiecare, câte patru goluri. Viitorul Ianca a pierdut cu 4-0 la Focșani, în vreme ce Viitorul Șuțești a fost învinsă cu 4-2 pe terenul celor de la Hamangia Baia.

Alte rezultate:

CSM Rm. Sărat – Sporting Liești 4-1

Metalul Buzău – Unirea Grădiștea 2-1

În acest an calendaristic se vor mai disputa două etape înainte de vacanța de iarnă.

Pățania fotbaliștilor de la Dacia Unirea Brăila ar fi un nou semnal de alarmă la adresa autorităților locale și județene.

Brăila și brăilenii merită, cu siguranță, mult mai mult de atât!