23 septembrie – Ziua Cinematografelor

Sâmbătă, 23 septembrie, cinematograful din Brăila Mall propune distracție pe măsură, la prețuri mici. Astfel, cu ocazia Zilei Cinematografelor, un bilet va fi doar 10 lei.

Cinematograful are filme pentru toate gusturile, de la mic la mare! Programul zilei începe de dimineață, de la 10:30, cu desene animate pe placul copiilor: „Patrula Cățelușilor – Filmul cel Mare”, „Patrula Junglei – Turul Lumii” și „Câinele Stelar și Turbomotanul”.

Pentru adulți, opțiunile sunt numeroase, având filme din toate categoriile. Dacă preferați filmele horror, puteți opta pentru „Călugărița 2” sau „Vorbește cu Mine”. Adolescenții se pot bucura de ultima parte a îndrăgitei serii „After”, intitulată „După Tot ce S-a Întâmplat”. Dacă sunteți în căutarea unui film de acțiune, vă recomandăm „Equalizer 3 – Capitolul Final” sau „Expendables: Eroi de Sacrificiu”. Pentru fanii comediei, avem „Nuntă a la Grec 3”.

Pentru mai multe opțiuni disponibile sâmbătă și pentru a verifica programul sau pentru a achiziționa bilete, vizitați: cinemacity.ro. Este o modalitate ușoară și rapidă de a vă asigura locurile.

Vizionare plăcută!