Accident rutier între Valea Cânepii și Lanurile

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, la ora 8.00, între localitățile Valea Cânepii și Lanurile din județul Brăila.  

Polițiștii Serviciului Rutier care s-au deplasat la fața locului au stabilit că un tânăr de 20 de ani din comuna Ciocile, în timp ce conducea un autoturism pe DN 21, dinspre localitatea Valea-Cânepii către Lanurile, pe fondul vizibilității reduse cauzată de ceață, s-ar fi angajat într-o depășire, s-ar fi retras pe sensul său de mers, după care ar fi pierdut controlul direcției volanului. Autoturismul a pătruns astfel pe sensul opus de mers, unde a lovit frontal un alt autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din orașul Însurăței. În urma impactului autovehiculul lovit s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. 

Rezultatul etilotestului a fost zero pentru ambii șoferi. Șoferul de 20 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.450 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile conform prevederilor O.U.G 195/2002. 

 

Foto:
IJP Brăila – Serviciul Rutier