„Alergarea este un dar!” – semimaraton la Brăila

Pe 24 septembrie, se organizează a patra ediție a Semimaratonului Brăila, având sloganul  „Alergarea este un dar!”.  Evenimentul sportiv va începe de la Primărie și va avea patru curse, pentru toate vârstele. Astfel, pasionații de mișcare din Brăila au ocazia să participe la o activitate atât sportivă, cât și caritabilă. 

Înscrierea se poate face doar online, în limita locurilor disponibile, iar termenul limită este 19 septembrie. Taxele de participare diferă în funcție de cursa aleasă, iar copiii au gratuitate. Înregistrarea și achitarea taxei de participare se face pe site-ul: https://runbraila.ro/inscriere/.  

Cei care doresc să alerge au la dispoziție patru secțiuni: 

– semimaraton, cursă individuală  21 km ( 3 ture, ora 9:00) 

– cursă individuală 11km ( o tură de 4 km și o tură de 7 km, ora 9:05) 

– cursa brăilenilor activi 4 km (ora 9:05) 

– cursele de copii ( între orele 11:40 și 12:20)   – copii 6-8 ani – 600m, 9-11 ani – 600m, 12-14 ani – 1km 

Evenimentul se realizează cu sprijinul Primăriei Brăila, al Consiliului Județean Brăila și al Direcției Județene de Sport Brăila. Cauzele caritabile susținute din taxele de participare au la bază ajutorarea copiilor cu tulburări precum autism sau sindrom Down. Astfel cei 23 de copii din cadrul Asociației „SOS Autism Brăila” vor beneficia în continuare de terapie prin înot și dans. 

Pentru mai multe informații, precum trasee, kit-uri și taxe, accesați site-ul https://runbraila.ro/ .  Așadar vă invităm să faceți sport, dar și să ajutați pe cei care au nevoie de noi! 

N.N. După cum am evidențiat în articolele noastre anterioare și în postările noastre pe platformele de socializare, publicația noastră, „Monitorul de Brăila,” susține, „pro bono”, toate eforturile inițiate de organizații private, asociații și organizații neguvernamentale care promovează cauze nobile, încurajând valorile sociale, bunul simț, toleranța și respectul față de ceilalți.

Foto:
Runbraila.ro