AUTISM24H: Ultramaraton pentru o cauză nobilă

La Constanța, în acest weekend, mai exact sâmbătă spre duminică, a avut loc cursa de ultramaraton „Autism 24h”. Participarea a fost impresionantă, cu foarte mulți iubitori ai sportului înscriindu-se la această manifestare pentru a alerga în numele unei cauze nobile.

Totodată, un număr mare de sponsori au susținut evenimentul, unii dintre ei participând chiar cu echipe la cursa de alergare de 24 de ore. Evenimentul a fost extrem de provocator, având în vedere că o mare parte din traseul de 3 km s-a desfășurat pe plaja de nisip de la Mamaia, pornind din Piațeta din fața Hotelului Perla și până în centrul stațiunii Mamaia.

În dimineața zilei de 10 septembrie, răsăritul de soare la malul mării, pe nisipul de la Mamaia, a fost admirat de un număr impresionant de oameni. Acesta a fost surprins nu doar de cei matinali care iubesc marea, nisipul și soarele, ci și de participanții la ultramaraton.

Într-o manifestare impresionantă de solidaritate și sprijin pentru integrarea în societate a tinerilor cu autism, organizatorii și participanții au trăit clipe memorabile în acest minunat weekend de septembrie, cu câștigătorii concursului parcurgând în cursa de 24 de ore chiar și peste 200 km.

(N.N. Festivitatea de premiere și câștigătorii îi puteți afla urmărind clipul video anexat pe site-ul nostru sau pe canalul nostru de Youtube.)

https://youtu.be/0dIWaIgnG6g

În curând, la final de septembrie, în mai puțin de 2 săptămâni, Brăila va găzdui o manifestare similară. Vă invităm să participați și să vă înscrieți, sprijinind această cauză nobilă.

N.N. Așa cum am subliniat și în alte articole și pe rețelele de socializare, publicația noastră „Monitorul de Brăila” sprijină mediatic, Pro Bono, toate asociațiile și organizațiile neguvernamentale dedicate cauzelor nobile, promovând valorile sociale, bunul simț, toleranța și respectul față de ceilalți.

Foto:
Monitorul de Brăila