Autocamion căzut de pe podul situat între Surdila-Găiseanca și Surdila-Greci

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei au fost solicitați să intervină în această dimineață, la ora 06.05, la un eveniment rutier, în zona podului situat între localitățile Surdila-Găiseanca și Surdila-Greci.

Un bucureștean în vârstă de 66 de ani aflat la volanul unui autocamion, pe podul de trecere peste calea ferată situat pe DN2B, în apropiere de localitatea Surdila-Găiseanca, a pierdut controlul volanului, a rupt parapetul de protecție și a căzut de pe pod.

În urma evenimentului, șoferul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Întrucât testarea cu aparatul etilotest nu a fost posibilă, acestuia îi vor fi recoltate mostre biologice la spital în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cădere, autocamionul a rupt un stâlp. Circulația feroviară este întreruptă în acest moment, la fața locului intervenind reprezentanți ai Căilor Ferate Române. 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier intr-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.  

Foto:
IJP Brăila