Avocatul Poporului – audiențe la sediul Prefecturii Brăila

Reprezentanții Biroului Teritorial Galați al instituţiei Avocatul Poporului vor acorda audiențe cetățenilor din județul Brăila, joi, 21 septembrie 2023, la sediul Instituţiei Prefectului din municipiul Brăila (Piața Independenței, nr. 1), începând cu ora 8.30.

Persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiţie în care să descrie pe scurt problemele cu care se confruntă, însoțită de documentele justificative, în copie. Petițiile adresate Avocatului Poporului se soluționează gratuit.

Informaţii suplimentare privind acordarea audienţelor şi condiţiile înscrierii pot fi obţinute la numărul de telefon 0236.32.00.10, cel mai târziu până astăzi, 20 septembrie.

Avocatul Poporului este o instituție centrală de stat care are rolul de a proteja drepturile și libertățile cetățenilor față de abuzurile autorităților publice. Avocatul Poporului primește, examinează și soluționează, în condițiile legii, petițiile adresate de orice persoană fizică, fără deosebire de cetățenie, vârstă, sex, apartenență politică sau convingeri religioase. Petițiile trebuie formulate în scris și transmise prin poștă, inclusiv cea electronică, prin telefon, fax sau direct, prin intermediul audiențelor.

Foto:
Instituția Avocatul Poporului