Caravana TIFF, la Brăila

Caravana TIFF  străbate 12 localități, din iulie până în octombrie. Festivalul a început la Breb, în Maramureș, pe 22 iulie și se termină la Brașov, pe 8 octombrie, urmând să ajungă și la Brăila, între 8-10 septembrie. Filmele vor fi proiectate în aer liber, dar și în teatre.

Caravana TIFF Unlimited ajunge și la Brăila. Gazda festivalului de film va fi Teatrul Maria Filotti, unde se vor proiecta 3 filme noi. De vineri până duminică, 8-10 septembrie, ora 19.00, brăilenii sunt invitați să vizioneze: Confort Nordic”– comedie despre frica de zbor,  Libertate”- cel mai nou film românesc în regia lui Tudor Gheorgiu, despre revoluție și Steaua”– un documentar despre visul unui chef napoletan.

Filmele se proiectează în Sala Studio și în Sala Mare, ale teatrului. Biletele se pot cumpăra atât fizic, la casieria de pe strada Mihai Eminescu, dar și online pe site-ul blt.ro (https://www.blt.ro/confort-nordic.html). Prețul unui bilet este de 20 de lei.

Un astfel de eveniment reîmprospătează viața culturală și socială din Brăila. Așa că vă invităm la film și vă urăm Vizionare plăcută!.