Ce victorie! Dunărea Brăila învingătoare la Rm. Vâlcea 38-37

Într-un meci din Liga Națională feminină de handbal, Dunărea Brăila s-a impus în deplasare, pe terenul celor de la SCM Rm. Vâlcea, cu scorul de 38-37 (17-20).

Handbalistele de la Dunărea au făcut o repriză secundă excelentă, revenind și câștigând un meci foarte greu. Elena Șerban a avut 8 intervenții între buturi, în vreme ce Mireya Gonzalez a marcat 10 goluri din 12 aruncări. Tânăra Mariam Mohamed a jucat din nou excelent, pe extrema stângă, reușind 6 goluri din tot atâtea aruncări. Cu același procentaj maxim, 6 goluri, a terminat și Francielle da Rocha, în vreme ce coordonatoarele Andreea Popa și Kristina Liscevic au marcat fiecare câte cinci goluri.

Katarina Jezic a fost și ea între marcatoarele importante, cu patru goluri. Statistica și derularea meciului pot fi citite în detaliu, aici.

După această victorie, Dunărea Brăila a făcut rocadă în clasament chiar cu SCM Rm. Vâlcea, urcând pe locul cinci, cu 22 de puncte acumulate.

Pentru handbalistele de la Dunărea Brăila este o perioadă foarte bună, în care se intercalează meciurile din campionatul intern cu cele din cupele europene. Victoria de la Rm. Vâlcea vine după succesul de la Dortmund, din EHF European League, despre care noi am anunțat aici.

Returul dublei cu Borussia Dortmund va avea loc la Brăila, pe 19 noiembrie, miza fiind uriașă, calificarea în grupele celei de-a doua competiții continentale intercluburi.

Felicitări fetelor!