Messi a marcat azi… la Clinceni

Astăzi, 15 noiembrie, a început turneul preliminar de calificare pentru Campionatul European de fotbal juniori U17 la fotbal. Țara noastră găzduiește acest patrulater de calificare, în localitățile ilfovene.

În prima etapă, România a remizat cu Norvegia, 0-0, în vreme ce, la Clinceni, Franța a zrobit naționala similară a Estoniei, cu 4-0.

Echipa franceză a evoluat pe Clinceni Arena, stadionul unde, în urmă cu ceva ani, se juca la prima ligă. În echipa Franței a strălucit un jucător cu nume celebru: Rayane Messi Tanfouri.

Purtător al tricoului cu numărul 7, mijlocaș dreapta ofensiv, tânărul Messi vine de la Dijon. El a reușit un gol foarte frumos, prin care a ridicat scorul la 2-0 în favoarea Cocoșilor galici.

Tot în echipa Franței a mai atras atenția un tânăr foarte talentat, Enzo Sternal, autor al unui gol, specializat ca extremă stângă. Acesta este franco-algerian, iar recent a riscat o suspendare drastică pentru un mesaj islamist afișat pe un tricou de sub echipamentul de joc. Povestea detaliată poate fi  citită în acest material. 

Întorcându-ne la turneul de calificare, acesta va continua în zilele de 18 și 21 noiembrie, primele două clasate urmând să se califice mai departe, pentru elita preliminariilor. De asemenea, cinci echipe de pe locul al treilea, din 13 grupe preliminare, vor avansa și ele în turul următor. Detalii suplimentare despre acest turneu pot fi urmărite pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal. 

Sperăm să apreciați acest material ca fiind pur și simplu o informare despre un jucător cu nume celebru, nicidecum o farsă.