CFR Călători: 15 % reducere pe rutele internaționale

CFR Călători oferă reduceri de 15 % pentru bilete la cursele internaționale ale companiei. Această ofertă se aplică tuturor categoriilor de călători, pentru biletele cumpărate până la 05 martie 2024.

„În perioada 20 februarie – 5 martie 2024, cumpără Interrail Global Pass şi Interrail One Country Pass cu 15% reducere. Aceste oferte promoţionale se adresează tuturor categoriilor de călători: adulţi, tineri, copii şi seniori. Cu Interrail puteţi descoperi peste 30.000 de destinaţii din 33 de ţări din Europa. Ofertele Interrail Global Pass pot fi achiziţionate de la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional (…) Pass-urile Interrail Global şi Interrail One Country cu 15% reducere pot fi restituite sau schimbate similar Pass-urilor cu preţ întreg”, a anunțat compania de transport feroviar marti, 20 februarie.

Țări ce sunt exceptate de la aceste reduceri

CFR Călători precizează însă că preţurile promoţionale nu se aplică pentru One Country Pass Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Elveţia şi German Rail Pass.

CFR Călători oferă de cel puțin două ori pe an astfel de oferte clienților săi. Oferta anterioară de călătorii de primăvară oferită de către companie a presupus o reducere de 10 %, la toate biletele achiziționate către 33 de țări, comparative cu cea din acest moment, ce oferă o reducere de 15 %.

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători “CFR Călători” S.A. este operatorul național feroviar a cărui principală activitate este transportul public de călători pe calea ferată.

CFR Călători contribuie la libera circulație a persoanelor în interiorul și în afara țării, în condiții de siguranță și confort, fiind un mijloc de transport sustenabil și prietenos cu mediul.

Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetățeni.

 

Foto:
CFR Călători/Facebook