Costel Pătrășcan, invitat la Festivalul Național de Muzică Folk „Ziua de Mâine”

Caricaturistul Costel Pătrășcan, unul dintre cei mai apreciați desenatori satirici din țară,  a fost invitat în acest weekend la Festivalul Național de Muzică Folk „Ziua de Mâine” din Blaj. Artistul brăilean a fost prezent în ambele seri de festival cu expoziția de caricatură „La folk automat” și cu show-ul de caricatură  comentată „Râsul în grup”, care este un inedit spectacol de stand-up comedy desenat.

Festivalul Național de Muzică Folk „Ziua de Mâine” s-a desfășurat anul acesta în zilele de 23 și 24 septembrie, la Palatul Cultural din Blaj, într-o locație premiată cu premiul ,,Europa Nostra” al Comisiei Europene, cea mai importantă distincție acordată în domeniul patrimoniului. Începând din acest an, „Ziua de Mâine” devine un festival itinerant, care are atât scopul de a promova muzica folk, cât și de a asigura accesul la cultură unui public cât mai mare din județul Alba.

Publicul a avut ocazia să se întâlnească cu cei mai iubiți interpreți de folk din România: Mircea Vintilă, Emeric Imre,  Cristian Buică, Puiu Ivanițchi, Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi, Dinu Olărașu, „Poesis” și Marius Bațu, Ada Milea și Ștefan Mura, Vali Șerban. Ediția din acest an a prilejuit și lansarea albumului „Viu” al lui Dinu Olărașu.