Elena Dumitrescu Nentwig, lansare de carte la Brăila

Soprana Elena Dumitrescu Nentwig își lansează la Brăila cea mai recentă carte, volumul de povestiri „Adevărate, trăite, de povestit”. Evenimentul va avea loc joi, 12 octombrie, la ora 17.00, la Teatrul „Maria Filotti”. Intrarea publicului este liberă. 

Moderator va fi Dragoș Neagu, directorul Bibliotecii Județene „Panait Istrati”. Vor prezenta volumul conf. univ. dr. Zamfir Bălan și dr. Valentin Popa.  

Cei prezenți la eveniment vor avea acces şi la celelalte volume ale autoarei, dintre care amintim: „Adevărate sau imaginate, de întâmplat s-au întâmplat…”, „Naufragiații din Brăila”, „Noi, romii și restul lumii”, „Iubire la margine de eșafod”, „De răsfoit” (basme și povestiri pentru copii), „Credinciosul meu dușman”, „Taina celor două perle”. 

În program sunt anunțate și momente muzicale susținute de soprana Anda Ștefania Baciu de la Liceul de Arte „Hariclea Darclée”. 

Născută la Brăila, Elena Dumitrescu Nentwig este o solistă de operă recunoscută pe plan internațional. În prezent, soprana locuiește în Portugalia, unde predă lecții de canto, în studioul propriu, tinerilor interpreți aflați la început de carieră. Solista este și o scriitoare apreciată pentru proza cu tentă memorialistică, piesele de teatru și poveștile pentru copii, scrise în limbile română și germană.  

Foto:
Biblioteca Județeană „Panait Istrati”