Festivalul Peștelui: 22-24 septembrie 2023

Mâine, de pe 22 septembrie și până duminică, 24 septembrie, brăilenii se vor bucura pe Faleza Dunării de preparate delicioase din pește și fructe de mare, dar și de muzică bună.

Festivalul Peștelui nu este la prima ediție și aduce pe scena esplanadei bucătari celebri și artiști îndrăgiți de public. În cele trei zile, toată distracția va fi pe faleză, programul având surprize în fiecare seară.

Astfel, în zilele de vineri și sâmbătă, chef Horia Vârlan va face show culinar pe scenă, ca mai apoi, duminică, chef Cătălin Scărlătescu să gătească în văzul spectatorilor. Cei doi celebri bucătari vor delecta publicul, ca de fiecare dată.

Dacă pe plan gastronomic, primăria a chemat profesioniști, și pe plan muzical sunt nume de rezonanță, precum Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș, dar mai ales formația Azur și Nelu Vlad.

Brăilenii adoră Festivalul Peștelui și se mândresc cu rețete tradiționale din pește proaspăt adus din Dunăre. Ediția a cincia reprezintă succesul celorlalte festivaluri, organizându-se cu mare fast, an de an. Brăilenii pot achiziționa diferite produse pescărești din zona cu tarabe, unde vor veni producători din toate locurile străbătute de Dunărea în țară.

Vremea este numai bună pentru o plimbare pe faleză și pentru un concert de calitate, așadar vă urăm distracție plăcută, dar mai ales poftă bună!

 

Foto:
Facebook