Gestionarea deșeurilor municipale, pe ordinea de zi a ședinței Colegiului Prefectural din 16 noiembrie

Joi, 16 noiembrie, începând cu ora 9.00, se va desfășura ședința de lucru a Colegiului Prefectural al județului Brăila.  

Camelia Carmen Tudorache, comisar-șef la Comisariatul Județean Brăila al Gărzii Naționale de Mediu, va prezenta o informare despre verificarea stadiului de realizare a măsurilor prioritare guvernamentale privind gestionarea deșeurilor municipale, conform Planului Național de Gestionare a Deșeurilor. Totodată, va fi prezentat și gradul de atingere a obiectivelor de reciclare în anul 2022.  

Un al doilea punct pe ordinea de zi este o informare privind stadiul implementării Strategiei pentru dezvoltarea învățământului profesional și tehnic în județul Brăila. Va prezenta inspectorul școlar general Cătălin Canciu. 

Costică Vîjiiac, coordonator la Garda Forestieră Județeană Brăila, va vorbi despre regenerarea pădurilor și extinderea suprafețelor împădurite pe raza județului. 

La rubrica Diverse, vor fi prezentate o informare a Primăriei Brăila privind stadiul realizării obiectivului de investiții Liceul de Arte „Hariclea Darclee”–corp B, la data de 31.10.2023 și o alta privind activitățile de monitorizare și control desfășurate la centrele rezidențiale destinate persoanelor vârstnice, persoanelor adulte cu dizabilități și copiilor, conform Ordinului Prefectului nr.191/07.07.2023. 

Foto:
Irina Ispas