Înscrieri la Festivalul național de muzică folk „Chira Chiralina”

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Brăila, manager Alina Petronela Sulicu, organizează Festivalul național de muzică folk „Chira Chiralina” 2023, concurs ajuns la ediția XVI.  

Sunt așteptați să se înscrie tineri din întreaga țară care iubesc folkul și care au învățat să cânte bine acest gen muzical. Concurenții nu trebuie să depășească vârsta de 35 ani (14 ani, cei mai tineri). Data limită de înscrieri este 3 noiembrie 2023.  

Detalii despre competiție se pot afla din regulamentul de pe pagina web a organizatorului la https://centruldecreatiebraila.ro/2023/08/04/regulament-festivalul-national-de-folk-chira-chiralina-editia-2023. Premiile, în valoare de 12.000 lei, sunt oferite de CJCPCT din bugetul propriu, fonduri provenite de la Consiliul Județean Brăila. 

Așa cum precizează regulamentul, laureatul de anul trecut al Festivalului ”Chira Chiralina” 2022 este invitat să susțină un recital. Astfel, ar trebui să o asculăm pe Ana Maria Ivan (foto) din Râmnicu Vâlcea, câștigătoarea Marelui Premiu la ediția precedentă a Festivalului național de folk ”Chira Chiralina”,   

Festivalul se desfășoară în zilele de 18 și 19 noiembrie 2023.   

Foto:
Armanda Filipine