Meci în deplasare pentru HC Dunărea Brăila

Mâine, pe  29 octombrie, este programat meciul dintre CS Dacia Mioveni 2012 și Dunărea Brăila, contând pentru etapa a VIII a din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2023/2024.  

Meciul va avea loc în Sala Sporturilor din Mioveni, începând cu ora 17:30. 

”Ne așteaptă o perioadă încărcată, cu meciuri multe și cu pauze de trei zile între ele. Toate meciurile sunt importante și le tratăm cu cea mai mare seriozitate, indiferent de poziția adversarelor în clasament. Partida cu Mioveni ne poate aduce gura de oxigen de care avem nevoie printr-o victorie. Fetele se antrenează zilnic, au un program de pregătire intens și eu am încredere că eforturile lor vor da roade în meciurile care urmează” a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Între anii 2021-2023, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, patru fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 26.04.2023, la Mioveni. Partida s-a încheiat la scorul de 20 – 24 pentru Dunărea Brăila. 

Următorul meci pentru Dunărea se va disputa pe teren propriu, la Brăila, pe data de 04 Noiembrie 2023, împotriva echipei Corona Brașov.