Meci pentru Europa! Dunărea Brăila susține returul cu Borussia Dortmund

După victoria extraordinară din tur, de la Dortmund, când Dunărea Brăila s-a impus pe terenul Borussiei cu 25-24, vine returul, meci de referință pentru handbalul brăilean.

Formația lui Jan Leslie este gata să joace la capacitate maximă și să conserve avantajul din prima manșă. Pentru acest lucru, evident, are nevoie de susținerea publicului brăilean.

HC Dunărea Brăila vă invită la meci, la Sala Polivalentă din Brăila, pe 19 noiembrie, ora 17.00. Partida va fi transmisă în direct și pe canalul Digi Sport 2.

Brăilencele au două variante din trei, victoria și meciul egal. Între cele două manșe, Dunărea Brăila a mai reușit un succes major, în campionat, în deplasare cu SCM Rm. Vâlcea, 38-37.

Lotul dunărencelor este foarte motivat să obțină calificarea în grupele EHF European League, iar oficialii Federației Române de Handbal, de asemenea, urmăresc cu atenție evoluția echipei brăilene în cupele europene.

Parafrazându-l pe fostul mare internațional român Vasile Stângă, care într-o emisiune la Radio Sport Total FM spunea că ”la fete orice se poate întâmpla, oricine poate să bată pe oricine”, meciul contra nemțoaicelor va fi foarte greu.

Borussia Dortmund va veni la Brăila cu un singur gând, să întoarcă rezultatul nefavorabil din tur. Tocmai de aceea, Dunărea Brăila are nevoie de public, de o atmosferă incendiară care să le facă pe fete să se simtă acasă.

Cu toții la sală, pentru o calificare istorică.

Hai HC Dunărea Brăila!