O brăileancă la Conferința Națională Romanian Business Club

Florentina Mihaela Savu, PR Manager & Sales Coordinator la Solar Watts, a fost invitată în calitate de speaker la Conferința Națională a Romanian Business Club. Peste 1.000 de antreprenori români vor participa miercuri, 20 septembrie, la Conferința ARMNCP – Antreprenori Români care Nu se Mulțumesc Cu Puțin organizată de Romanian Business Club în AULA MAGNA a Universității Politehnice București.

Treizeci de antreprenori români își vor prezenta afacerile alături de o serie de speakeri cu experiență relevantă: Mircea Căpățână (Fondator SmartBill și Investitor Imperiul Leilor), Teodora Tompea (DiGi 24 și Antreprenor), George Buhnici (Specialist IT și YouTuber), Răzvan Raț (Investitor Imperiul Leilor), Lucian Azoiței (Dezvoltator Imobiliar, Forty Management), Corina Păduraru (Marketing Manager, Ferrari și Aston Martin Romania), Liliana Cristea (Psiholog de business), Mădălina Uceanu (Managing Partner și Career Advisor).

Acestora li se va alătura și brăileanca noastră Florentina Mihaela Savu, PR Manager & Sales Coordinator Solar Watts, dar și un invitat surpriză, un nume cunoscut în domeniul său de activitate, a cărei identitate va fi făcută publică doar la eveniment. Printre temele abordate de speakeri vor fi motivație și inspirație pentru performanță în antreprenoriat.

Sunt tare mândru de faptul că Romanian Business Club împlinește anul acesta 5 ani de existență și reprezintă peste 400 de companii și pe fondatorii acestora. Suntem o comunitate antreprenorială, ne bazăm unii pe alții, ne întâlnim cu perseverența în zile de miercuri de aproape 260 de săptămâni și câteodată chiar mutăm munți pentru fiecare coleg care ne cere ajutorul. Proiectul ARMNCP – Antreprenori români care nu se mulțumesc cu puțin by Romanian Business Club a ajuns la a doua ediție națională și însumează toate valorile comunității noastre. Cred în continuare că problemele în business se repară întâi la nivel emoțional, apoi la nivel cognitiv și abia apoi la nivel de business. Și cred că cel mai frumos lucru pentru antreprenorul român este să construiască un business care să nu mai fie în jurul lui, să funcționeze foarte bine fără el.”, a declarat Vlad Mihălăchioiu, fondator Romanian Business Club și organizator al Conferinței ARMNCP – Antreprenori Români care Nu se Mulțumesc Cu Puțin. Programul conferinței include, de asemenea, și două sesiuni de networking în cadrul cărora participanții au șansa de a cunoaște antreprenori din domenii diverse și de a stabili conexiuni de viitor.

Despre club: Romanian Business Club a fost fondat în 2018 de către Vlad Mihălăchioiu, a cărui viziune a constat în puterea networkingului pentru antreprenori, mai ales pentru cei ce se află la început de drum sau ezită în a-și începe propria călătorie în afaceri. Comunitatea Romanian Business Club a ajuns la 350 de membri. Evenimentele Romanian Business Club au loc săptămânal în București. Întâlnirile Romanian Business Club au o temă de interes pentru antreprenori, cu invitați din club și din afara acestuia, specialiști în domenii precum: financiar, legal, marketing, dezvoltare, și altele. În plus, membrii comunității Romanian Business Club au acces la grupuri private de comunicare de diferite domenii unde beneficiază de sprijinul în timp real al celorlalți membri. În club se nasc colaborări, se obțin recomandări, se găsesc furnizori, se generează business și antreprenorii se susțin reciproc cu sfaturi despre situații similare de business și viață.

Instagram: https://www.instagram.com/romanianbusinessclub/

Facebook: https://www.facebook.com/Romanianbusinessclub

Felicitări pentru realizările de până acum și îi urăm succes brăilencei noastre!