Oțelul Galați a doua victorie împotriva Universității Cluj

În play-out-ul Superligii de fotbal, Oțelul Galați a reușit să câștige, un meci foarte important de altfel, împotriva celor de la Universitatea Cluj, cu scorul de 1-0.

Fazele cele mai importante ale acestui meci pot fi urmărite aici. 

Frederic a marcat, în minutul 40, unicul gol al meciului. Același Frederic, în minutul 87, a fost eliminat pentru că a primit al doilea cartonaș galben în decursul aceluiași joc.

Oțelarii se află la a doua victorie în numai patru zile împotriva aceluiași adversar, după ce în semifinalele Cupei României, Oțelul s-a impus cu 2-1. 

De menționat și că fotbaliștii de la Cluj au avut o ședere de câteva zile la malul Dunării, ei nemaiîntorcându-se acasă între meciul de Cupă și cel de campionat. Ei au profitat de acest timp și, la semifinalele Cupei României la handbal feminin, de sâmbătă, au fost, în frunte cu antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, spectatori de lux la Sala Polivalentă ”Danubius” din Brăila.

Dintre fotbaliștii Șepcilor roșii, Alexandru Chipciu, cel care a marcat autogolul decisiv calificării în finala Cupei României pentru Oțelul, este născut chiar la Brăila.

În clasamentul play-out-ului Superligii Naționale de fotbal, Oțelul Galați, în urma victoriei contra clujenilor, ocupă primul loc, al șaptelea în clasamentul general, cu 30 de puncte. Următoarea echipă sub gălățeni este Hermannstadt, cu 28 de puncte.

Dincolo de rezultate, oamenii de fotbal din România apreciază consistența și disciplina jocului prestat de Oțelul Galați, sub comanda antrenorului Dorinel Munteanu.