Red Bull Flugtag

Red Bull organizează Flugtag (Ziua Zborului), unde peste 40 de echipaje cu cele mai trăsnite invenții au fost admise la Școala de Aviație Red Bull.

Evenimentul are loc pe 17 septembrie, în București, pe Lacul Morii. Inedita campanie vă invită să vedeți cum planează pe apă așa-zisele avioane. Fiecare echipă are descrieri și schițe pentru public, numele fiind cele care atrag atenția: Turbo Snail, Pelicanii, Pegas 27, Decolarea din Serai, Angry Pigs, El Curiero.

Activitatea începe pe 16 septembrie, la ora 12, unde vizitatorii pot păși în Muzeul Aparatelor de Zbor, având ocazia să admire creațiile piloților înainte de cursă. La ora 14:00, avioanele încep să facă spectacol pe lac, iar în jurul orei 18 se va face premierea celor mai buni piloți și a celor mai rezistente avioane.

Evenimentul Red Bull va fi plin de adrenalină, fiind un concept relativ nou pentru România. Spectatorii vor avea de urmat niște reguli, pentru siguranța lor și a celor din jur, printre care și interzicerea accesului cu animale de companie, din cauza zgomotelor puternice. Pentru mai multe informații, puteți intra pe site-ul lor.

Așadar, brăilenii care au trecere prin capitală weekendul acesta, vă sfătuim să nu ratați un astfel de spectacol.